La Dorna Medical ajutăm femeile să-și mențină sănătatea și bunăstarea pe tot parcursul vieții.

Studiile arată că una din șapte femei suferă de dureri cronice pelvine, iar între 20-40% dintre femei sunt diagnosticate cu patologie uterina benigna până la vârsta de 35 de ani. Tara noastră se află pe primul loc în Europa în ceea ce privește incidența cancerului de col uterin, iar majoritatea tinerilor între 15 și 24 de ani nu s-au testat niciodată pentru depistarea unei boli cu transmitere sexuală.

Conform World Health Organization, la nivel global 10% din populatia feminină aflate la vârstă reproductivă, suferă de endometrioză. Ȋn România nu există o statistică oficială, dar luând ȋn calcul raportarile la nivel global, cifra estimativă este de aproximativ 500.000 de cazuri.

Echipa

Medicii noștri ginecologi sunt specializați în diagnosticarea și tratarea  diverselor afectiuni ginecologice, dar acorda o deosebita importanta sferei obstetricale, fiziologia și patologia sarcinii fiind un subiect de maxim interes.

Servicii

Serviciile medicale oferite de Dorna Medical sunt dedicate preventiei, diagnosticării și tratării afecțiunilor aparatului reproductiv feminine si includ: consultații, consiliere și servicii de planificare familială – inserție dispozitiv contraceptiv intradermic, insertie dispozitiv intra uterin ( cupru/ aur/ Ballerine/ Mirena), testare cito-diagnostica Babes- Papanicolau, evaluare ultrasonografica, histerosonografie, histerosalpingosonografie, colposcopie si proceduri minim invazive a patologiei uterului si a colului uterin (biopsie endometru/ endocol, conizatii, cauterizari, etc)

In cadrul Centrul de Radiologie și Imagistică Dorna Medical efectuăm investigatii specifice sferei ginecologice si senologice precum: histerosalpingografie, mamografie si CT sau RMN pelvin.

Patologia ginecologică si cea obstetricală necesită uneori o abordare multidisciplinară, iar colaborarea directă, cu profesionalism si dedicare a medicilor din clinicile Dorna Medical facilitează diagnosticarea si tratarea corespunzatoare a pacientelor.

Echipa noastră de medici ginecologi este aici pentru a vă ajuta și a vă ghida, oferind îngrijirea de care aveți nevoie pentru a vă menține sănătatea și pentru a vă simți în siguranță și confortabil.

La Dorna Medical, recomandăm tuturor femeilor să programeze o vizită anuală la medicul ginecolog.

Verificati corectitudinea numarului !