fbpx

Departamentul de Gastroenterologie de la Dorna Medical este specializat în îngrijirea și managementul comprehensiv al unei plaje extinse de afecțiuni incluzând afectiuni ale tractului digestiv, patologii pancreatice, disfuncții hepatice și probleme ale colecistului.

La Dorna Medical, consultațiile de gastroenterologie sunt susținute de o serie de investigații endoscopice (endoscopie digestiva superioara, colonoscopie), imagistice (radiografie abdominala, radioscopie, tomografie computerizată (CT) abdominala, imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), ecografie abdominala) si analize de laborator (analize de sange, teste fecale pentru a depista sangerari, infectii, probleme de absorbtie a nutrientilor)

La Dorna Medical, scopul nostru este de a asigura că fiecare pacient primește cea mai bună îngrijire posibilă pentru sănătatea lor digestivă. Suntem dedicați excelenței în gastroenterologie și ne străduim să oferim fiecărui pacient o experiență pozitivă și confortabilă. Ne mândrim cu echipa noastră de experți în gastroenterologie și cu angajamentul nostru constant pentru îmbunătățirea sănătății digestive a pacienților noștri.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader