fbpx

Medicina Internă este specialitatea medicală dedicată în mod esențial diagnosticării și tratării unei varietăți vaste de afecțiuni acute și cronice ale organelor interne.

Echipa

Medii nostri specialisti de Medicină Internă evaluează fiecare pacient în mod complex și integral, oferind o abordare personalizată și cuprinzătoare a sănătății. În cadrul unei consultații de Medicină Internă la Dorna Medical, medicul va începe cu o anamneză amănunțită. Aceasta implică o discuție detaliată cu privire la simptomele pacientului, debutul și evoluția lor în timp, investigațiile efectuate anterior, tratamentele urmate și internările anterioare în spital.

Servicii

După anamneză, medicul va efectua un examen clinic riguros, incluzând inspecția vizuală, ascultarea plămânilor și inimii, palparea abdomenului, percuția diferitelor organe și efectuarea unor manevre specifice la nivelul membrelor. De asemenea, medicul va măsura tensiunea arterială și saturația de oxigen. În urma acestui proces detaliat, medicul poate stabili o supoziție preliminară de diagnostic.

În cadrul Dorna Medical, pacienții beneficiază de acces la o varietate extinsă de servicii medicale de Medicină Internă, de la consultații de bază, până la ecografie abdominală și alte investigații specifice.

Ecografia abdominală reprezintă o metodă de investigare modernă, ideală pentru examinarea detaliată a organelor interne. Este o procedură non-invazivă, complet nedureroasă, care poate fi repetată de mai multe ori și care nu implică expunerea la radiații. La Dorna Medical, ne străduim să aducem cele mai noi și eficiente metode de diagnostic și tratament în serviciul pacientului.

Dr Damir Valentina - Medic Specialist
Medicina Interna - Competenta Ecografie Generala

Iasi

PROGRAMARE
Dr Iurciuc Viorica - Medic Specialist
Medicina Interna - Competenta Ecografie Generala

Vatra Dornei, Suceava (CAS), Radauti, Falticeni

PROGRAMARE
Verificati corectitudinea numarului !
Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader