fbpx

Psihiatria pediatrică este un domeniu vital care se ocupă de sănătatea mintală și emoțională a copiilor și adolescenților. La Dorna Medical, suntem dedicați să oferim servicii de psihiatrie pediatrică de înaltă calitate, într-un mediu sigur și susținător, pentru a ajuta tinerii să navigheze provocările legate de sănătatea mintală. Specialiștii noștri în psihiatrie pediatrică înțeleg complexitatea problemelor cu care se confruntă tinerii în lumea de astăzi. Prin urmare, ne angajăm să oferim o abordare empatică și profesională, personalizată pentru nevoile fiecărui copil și familie.
Echipa noastră efectuează evaluări amănunțite pentru a identifica nevoile specifice ale fiecărui copil. Aceste evaluări pot include interviuri clinice, chestionare și colaborarea cu alte servicii medicale și educaționale, dacă este necesar.

Oferim suport continuu pentru a asigura că tinerii primesc îngrijirea de care au nevoie pe măsură ce cresc și se dezvoltă. Acest lucru poate include monitorizarea regulată a progresului și ajustări ale planurilor de tratament pe măsură ce situațiile se schimbă.