fbpx
pediatrie

La Dorna Medical îngrijirea copilului dumneavoastră este pe mâinile unei echipe de specialiști de top. Creșterea unui copil implică nenumărate decizii. După ce ați ales cu grijă un nume cu semnificație familială și ați decorat camera în nuanța perfectă, acum trebuie să faceți o altă alegere vitală – alegerea medicului pediatru. Fiecare părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul său, în special atunci când este vorba de sănătatea acestuia. La Dorna Medical, ne asigurăm că aveți acces la cei mai buni medici pediatri pentru copilul dumneavoastră. Când copilul dumneavoastră are nevoie de îngrijire specializată, un colectiv de medici din peste 20 de domenii pediatrice este la dispoziție pentru a oferi cea mai bună îngrijire medicală.

Echipa

Medicii pediatri sunt capabili să diagnosticheze și să trateze un spectru larg de boli specifice copiilor și să ofere asistență preventivă. Unii dintre aceștia își pot extinde expertiza în sub-domenii precum cardiologia pediatrică, gastroenterologia pediatrică, hematologia și oncologia pediatrică, pneumologia pediatrică și nefrologia pediatrică. Avem și medici cu experiență considerabilă în arii medicale specifice, cum ar fi reumatologia pediatrică, dermatologia pediatrică, ecografia pediatrică și imagistica pediatrică.

În cadrul echipei noastre de pediatrie, asistentele medicale joacă un rol crucial în îngrijirea micuților pacienți. Copiii nu sunt simpli adulți în miniatură. Corpul lor se află într-o stare constantă de schimbare și creștere și pot avea reacții diferite la leziuni, boli și medicamente. Prin urmare, copiii necesită îngrijirea unui personal medical specializat în tratarea pacienților tineri. Asistentele noastre medicale dedicate pediatriei sunt experimentate în îngrijirea copiilor, având o experiență deosebită în efectuarea diverselor investigații sau tratamente specifice.

La Dorna Medical, copilul dumneavoastră beneficiază de o gamă extinsă de servicii pediatrice, începând cu îngrijirea primară și până la îngrijirea de specialitate. Cu peste 40 de locații în rețeaua noastră de centre de recoltare analize medicale si policlinici, ne asigurăm că oferim toate serviciile de care copilul dumneavoastră ar putea avea nevoie: controale medicale periodice, teste de screening, monitorizarea dezvoltării, educarea părinților, vaccinări, analize de laborator și investigații imagistice, consultări de urgență, tratamentul afecțiunilor acute, monitorizarea afecțiunilor cronice, consultări interdisciplinare, evaluare psihologică și multe altele.

Specialiștii noștri pediatri asigură îngrijirea completă a copiilor cu diverse nevoi de sănătate. Sunt profesioniști de renume, primii la care apelează medicii pediatri atunci când copilul are nevoie de expertiză pentru un diagnostic precis și un tratament eficient. Colaborarea în echipă între diverși specialiști permite realizarea celui mai bun plan de tratament care să corespundă nevoilor individuale și stării medicale a copilului dumneavoastră.

La Dorna Medical, puteți accesa o gamă largă de specialități pediatrice, inclusiv alergologie și imunologie pediatrică, boli infectioase pediatrice, cardiologie pediatrică, dermatologie pediatrică, ecografie pediatrică, endocrinologie pediatrică, gastroenterologie pediatrică și multe altele.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader