TORCH 8

Preț: 390 Ron

Analiza TORCH este un grup de teste serologice efectuate pentru a detecta infecțiile care pot fi transmise de la mamă la făt și pot cauza malformații congenitale, avort spontan, naștere prematură sau alte probleme grave de sănătate la nou-născut.

Descriere Pachet Analize

Rubella IgG+IgM

Rubella (IgG+IgM): Infecția cu virusul rubeolei în timpul sarcinii, mai ales în primul trimestru, poate duce la sindromul rubeolic congenital, care include deficiențe auditive, defecte cardiace și retard de creștere. Testarea pentru IgG și IgM permite identificarea imunității anterioare (IgG) și a infecției recente sau active (IgM).

Toxoplasma IgG+IgM

Toxoplasma gondii (IgG+IgM): Toxoplasmoza este o infecție cauzată de un parazit care se poate transmite de la mamă la făt. Infecția congenitală poate cauza leziuni cerebrale, orbire și alte probleme grave. Detectarea anticorpilor IgG indică o expunere anterioară și posibilă imunitate, în timp ce IgM indică o infecție recentă.

CMV IgG+IgM

Citomegalovirus (CMV) (IgG+IgM): CMV este o cauză comună a infecțiilor congenitale virale și poate duce la surditate, deficiențe de vedere și retard mental la nou-născuți. Testarea pentru IgG și IgM ajută la determinarea dacă infecția este veche sau activă.

Herpes virus 1/2 IgG+IgM

Testul pentru Herpes Simplex Virus tipurile 1 și 2 (HSV-1 și HSV-2), care măsoară atât anticorpii IgG cât și IgM:

  • Anticorpii IgG pozitivi indică o expunere anterioară la virus și, prin urmare, prezența unei posibile imunități. Majoritatea adulților au anticorpi IgG pentru HSV-1, virusul care cauzează frecvent herpesul oral, iar mulți au și pentru HSV-2, asociat mai frecvent cu herpesul genital.
  • Anticorpii IgM sunt, în general, indicatori ai unei infecții recente sau active. Prezența lor poate sugera că mămica a contractat virusul recent sau are o infecție reactivată în timpul sarcinii.

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999