fbpx

Psihiatria se ocupă cu identificarea, diagnosticarea, prevenția și tratamentul afecțiunilor psihice. Conștientizăm impactul adânc pe care tulburările psihice și mentale îl pot avea asupra vieții unui pacient, afectând fiecare dimensiune a existenței sale.

Evaluarea și intervenția timpurie sunt esențiale în gestionarea eficientă a oricărei afecțiuni mintale. Încurajăm consultul psihiatric cât mai precoce pentru a preveni apariția unor afecțiuni conexe și pentru a pune bazele unui tratament axat pe vindecare.

Echipa de medici psihiatri de la Dorna Medical adoptă o abordare personalizată, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților de comunicare și raționament. Putem ajuta la tratarea unei varietăți largi de afecțiuni, inclusiv anorexia nervoasă, agorafobia, tulburarea obsesiv-compulsivă și insomnia.

Depresia este una dintre cele mai frecvente afecțiuni psihice. Aceasta poate fi declanșată de o serie de factori, cum ar fi stresul cronic, evenimentele de viață negative și catastrofele naturale. Fie că te confrunți cu depresie post-partum sau cu alte forme ale acestei afecțiuni, specialiștii noștri sunt aici pentru a oferi suport și tratament eficient.

Verificati corectitudinea numarului !