fbpx

Alergologie si Imunologie

Alergologie-Imunologie este o ramură vitală a medicinei care se concentrează asupra diagnosticării și tratării unei varietăți de afecțiuni alergice și a tulburărilor imunologice. În cadrul Dorna Medical, avem angajamentul de a asigura pacienților noștri cele mai bune servicii în acest domeniu, bazate pe cunoștințe medicale avansate și tehnologie de ultimă oră.

Laborator

În laboratorul nostru propriu, echipat cu echipamente automate Abbott, avem capacitatea de a efectua rapid și precis o gamă largă de analize esențiale pentru identificarea și managementul afecțiunilor alergice și imunologice. Testele cutanate prick și testele cutanate patch sunt doar câteva dintre procedurile specifice pe care le folosim pentru a asigura un diagnostic precis și rapid.

Un consult alergo-imunologic este recomandat în cazuri de rinită/rino-conjuctivită persistentă sau intermitentă, astm bronșic alergic sau suspiciune de astm, dermatită atopică/dermatită de contact alergică și multe altele. Astfel de simptome pot fi semnale de alarmă ale unei posibile reacții alergice sau imunologice, care necesită o investigare și un tratament adecvat.

Sub îndrumarea Dr. Cojocariu Raluca,  Medic Primar de excepție în domeniul Alergologie-Imunologie, pacienții beneficiază de un tratament personalizat și de înaltă calitate. Experiența și competența Dr. Cojocariu Raluca asigură că fiecare pacient este tratat cu respect și compasiune și că fiecare caz este evaluat cu cea mai mare atenție.

La Dorna Medical, considerăm că abordarea multidisciplinară este esențială pentru a oferi îngrijirea cea mai eficientă și corespunzătoare. Colaborarea strânsă între medicii noștri, tehnicienii de laborator și personalul nostru de îngrijire a pacienților ne permite să asigurăm un diagnostic precis, un tratament eficient și o îngrijire de lungă durată pentru pacienții cu afecțiuni alergice și imunologice. Echipa noastră este dedicată sănătății tale și este aici pentru a te sprijini pe parcursul întregului proces de diagnostic și tratament.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader