Profil extins TIROIDITĂ AUTOIMUNĂ

Preț: 170 Ron
Un set complet de analize de sânge necesar pentru diagnosticarea precisă și managementul tiroiditei autoimune, o condiție în care sistemul imunitar atacă glanda tiroidă, ducând la inflamație și posibil la disfuncție tiroidiană (de obicei, hipotiroidism).

Descriere Pachet Analize

TSH

Nivelurile de TSH (hormonul de stimulare tiroidiană) pot indica dacă glanda tiroidă funcționează normal. Niveluri anormale ale acestui hormon pot indica hipotiroidism (funcție tiroidiană scăzută) sau hipertiroidism (funcție tiroidiană crescută), afecțiuni care pot avea efecte profunde asupra sănătății generale.

Free T4

Niveluri ridicate de Free T4 (tiroxina liberă) pot indica hipertiroidism, o condiție în care glanda tiroidă este hiperactivă și produce prea mult hormon tiroidian. Acest lucru poate duce la simptome precum pierderea în greutate, palpitații, nervozitate, tremurături, intoleranță la căldură și modificări ale stării de spirit.

Niveluri scăzute de T4 liber sugerează hipotiroidism, o situație în care glanda tiroidă nu produce suficient hormon tiroidian. Simptomele pot include creștere în greutate, oboseală, depresie, intoleranță la frig și constipație.

Anticorpi anti-TPO

Anticorpii anti-TPO sunt un marker semnificativ al autoimunității tiroidiene. Prezența acestor anticorpi indică faptul că sistemul imunitar atacă enzimele tiroidiene, ceea ce este caracteristic în tiroidita Hashimoto și alte forme de tiroidită autoimună. Testarea pentru anticorpi anti-TPO este esențială pentru diagnosticarea cauzei autoimune a disfuncției tiroidiene.

Anticorpi anti-Tiroglobulină

Tiroglobulina este o proteină produsă de glanda tiroidă, iar anticorpii împotriva acesteia pot indica de asemenea o reacție autoimună împotriva tiroidei. Prezența acestor anticorpi poate fi un alt marker pentru diagnosticarea tiroiditei autoimune, deși nu sunt specifici doar pentru această condiție.

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999