Dr. Bărboi Anny Denisa – Medic Specialist Psihiatrie

Competențe:

Oferă consultatii in:

Profil profesional:

Dr. Anny-Denisa Bărboi este un medic specialist în psihiatrie cu o experiență vastă și o pregătire academică solidă. Actualmente activează la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, unde se ocupă de linia de gardă, asigurând îngrijirea și supravegherea pacienților cu afecțiuni cronice.

Educație și formare profesională:

  • Certificat de Medic Specialist în Psihiatrie obținut la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași.
  • Diplomă de Licență și Master în Medicină Generală de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa” Iași.
  • Diplomă de Bacalaureat de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret.

Experiență profesională:

  • Medic Specialist Psihiatrie la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret (din ianuarie 2024)
  • Medic Rezident Psihiatrie la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași (2019-2023), unde a acumulat experiență în activitatea clinică, consultarea și supravegherea pacienților, întocmirea documentelor medicale și participarea la manifestări științifice.

Participări și publicații:

  • Publicații: „The psychosocial impact of the coronavirus pandemia” în Bulletin of Integrative Psychiatry (2021).
  • Conferințe și seminare: Participare activă la numeroase conferințe și școli de vară, inclusiv la „Repere interdisciplinare în psihiatrie”, Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „GALATIA”, și Conferința Națională „Agresivitatea – O dimensiune a psihicului uman”.

Dr. Anny-Denisa Bărboi se remarcă prin dedicarea sa în domeniul psihiatriei și prin dorința de a oferi îngrijire de calitate pacienților săi. Prin participarea constantă la conferințe și seminare de specialitate, Dr. Bărboi se menține la curent cu cele mai noi cercetări și practici în domeniu, asigurând astfel tratamente eficiente și empatice.

Programare