fbpx

În centrul de chirurgie vasculară Dorna Medical ne concentrăm pe studiul și tratamentul patologiilor care afectează sistemul venos, arterial și limfatic. Echipa noastră are o experiență vastă în diagnosticarea și planificarea tratamentelor pentru o gamă largă de afecțiuni vasculare, incluzând flebologia și limfologia, precum și bolile arteriale periferice și problemele de acces vascular.

Deși chirurgia vasculară este adesea asociată cu proceduri de reconstrucție, la Dorna Medical ne mândrim cu abilitatea de a oferi consultații și consiliere de specialitate pentru pacienții care se confruntă cu diverse afecțiuni vasculare, lucru ce contribuie la o mai bună înțelegere și abordare a tratamentelor necesare.

Serviciile noastre de chirurgie vasculară includ consultații cu medici primari și specialiști și instrucțiuni pentru tratamente minim invazive.

Varicele, frecvent întâlnite, pot reprezenta mai mult decât o problemă estetică sau o sursă de disconfort. Acestea pot evolua în probleme medicale grave, cum ar fi tromboza superficială și profundă, care, netratate, pot duce la complicații severe precum embolia pulmonară sau chiar deces. Pe termen lung, varicele netratate pot conduce la apariția ulcerelor varicoase. În fața acestor potențiale riscuri, medicii Dorna Medical oferă un diagnostic precis și o abordare terapeutică personalizată pentru a gestiona în mod eficient toate stadiile de evoluție ale insuficienței venoase superficiale. Suntem gata să vă oferim cele mai potrivite strategii de diagnosticare și tratament în funcție de nevoile dumneavoastră.

Verificati corectitudinea numarului !
Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader