fbpx

Neurochirurgia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și evaluarea afecțiunilor cerebrale și ale sistemului nervos. Cu toate că la Dorna Medical nu efectuăm intervenții chirurgicale, punem un accent deosebit pe consultanța neurochirurgicală și investigațiile necesare pentru o evaluare completă a pacienților.

Beneficiind de tehnologie avansată și echipamente de ultimă generație, echipa noastră de neurochirurgie oferă consultații detaliate și investigații specializate pentru diverse afecțiuni neurochirurgicale. Expertiza și cunoștințele medicilor noștri sunt esențiale pentru a ajuta pacienții să înțeleagă starea lor medicală și opțiunile de tratament disponibile în alte centre specializate.

Hernia de disc este una dintre afecțiunile pentru care mulți pacienți caută consultanță și diagnosticare. Factorii de risc, cum ar fi înaintarea în vârstă, efortul fizic intens, postura incorectă, obezitatea, fumatul și sedentarismul, pot contribui la apariția acestei afecțiuni. La Dorna Medical, ne concentrăm pe identificarea cauzelor, diagnosticul precis și orientarea pacientului către soluțiile optime de tratament. De asemenea, subliniem importanța prevenției și educăm pacienții cu privire la factorii de risc și la modul de a menține sănătatea sistemului lor nervos.

Echipa de neurochirurgie de la Dorna Medical este formată din specialiști dedicați, care combină cunoștințele profunde cu empatia și comunicarea transparentă, pentru a asigura o experiență medicală de calitate superioară pentru toți pacienții noștri. Ne mândrim cu angajamentul nostru de a oferi diagnosticul corect și orientarea optimă în îngrijirea afecțiunilor neurochirurgicale.

Verificati corectitudinea numarului !
Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader