fbpx

Servicii Dorna Medical

Dorim să fim un etalon pentru serviciile medicale pe plan național, să promovăm sănătatea publică și să încurajăm tot mai mult prevenția și depistarea din timp a bolilor prin investigații periodice. În calitate de rețea ultramodernă de laboratoare clinice, centre de imagistică și policlinică, dotate cu aparatură de ultimă generație, oferim servicii de înaltă pentru stabilirea orcărui diagnostic. Ne menținem pacienții informați pentru a putea lua cele mai corecte decizii cu privire la starea lor de sănătate.

Dorim să motivăm pacienții să fie mai implicați în monitorizarea stării lor de sănătate. Examinăm în mod constant nevoile comunității și încercăm să fim dinamici, să ne actualizăm serviciile și să ne ghidăm după aceste nevoi. Intenționăm să ne consolidăm poziția noastră pe plan regional, ca instituție care oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde.

 

Analize medicale

În Laboratoarele Dorna Medical se pot efectua următoarele investigații: HEMATOLOGIE, IMUNOHEMATOLOGIE, COAGULARI, BIOCHIMIE, IMUNOLOGIE, MARKERI TUMORALI, VIRUSOLOGIE, TESTARI COVID SARS COV2, INTOLERANTE ALIMENTARE SI ALERGENI, MICROBIOLOGIE, MICOLOGIE, PARAZITOLOGIE, ANALIZE GENETICE, CITOLOGIE VAGINALA, ANATOMIE PATOLOGICA

Cabinete medicale

Cabinetele medicale sunt special amenajate pentru a oferi pacientului, accesul cu ușurință la mai multe servicii medicale în aceeași unitate.

Investigatii imagistice

Laboratoarele de imagistică au în dotare aparatură de ultimă generație pentru ca pacientul să aibă siguranța că serviciile pe care le oferim sunt aliniate standardelor internaționale de calitate.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader