fbpx

Kinetoterapia este o ramură esențială a medicinei care se concentrează pe recuperarea și îmbunătățirea mobilității și funcționalității corpului uman prin mișcare și exerciții fizice. La Dorna Medical, suntem dedicați să oferim servicii de kinetoterapie de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Fiecare program de kinetoterapie este creat personalizat pentru a răspunde nevoilor specifice ale pacientului, având în vedere vârsta, condiția fizică și obiectivele terapeutice.

Medicii și terapeuții noștri sunt specializați în diverse domenii ale kinetoterapiei, inclusiv recuperare post-operatorie, terapie pentru afecțiuni ortopedice, neurologice, reumatologice, cardiovasculare și respiratorii.

La Dorna Medical, ne dedicăm să oferim îngrijire de calitate și suport profesional în fiecare etapă a procesului de reabilitare. Fie că este vorba de recuperarea după o intervenție chirurgicală, gestionarea durerii cronice sau îmbunătățirea mobilității și forței, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să atingeți cele mai bune rezultate posibile.

CHIRILA ANA
KINETOTERAPEUT

VATRA DORNEI

PROGRAMARE
POPA TEODORA
KINETOTERAPEUT

RADAUTI

PROGRAMARE