fbpx

La Dorna Medical, medicina muncii reprezintă un domeniu esențial în care ne străduim să adaptăm angajatul la mediul său de lucru și să ghidăm angajatorul prin normele de sănătate stabilite de legislația românească. Într-o lume în continuă schimbare, echipa noastră de experți în medicina muncii explorează și înțelege relația complexă dintre om și muncă, integrând cunoștințe din toate specialitățile medicale.

Misiunea noastră este de a preveni și diagnostica bolile profesionale, de a evalua riscurile profesionale ale angajaților și de a gestiona accidentele de muncă. Monitorizăm cu rigurozitate starea de sănătate a angajaților, asigurând că fiecare angajat este în deplinătatea capacităților sale și lucrând îndeaproape cu angajatorii pentru a promova cele mai bune practici în materie de sănătate și securitate în muncă.

La Dorna Medical, suntem mândri să oferim un portofoliu complet de servicii de medicina muncii, cu o echipă dedicată care se ocupă exclusiv de acest domeniu. Ne străduim să oferim flexibilitate în personalizarea ofertelor și serviciilor noastre, având în vedere nevoile unice ale fiecărui angajat și angajator.

Cu un set complet de dotări și resurse moderne, suntem pregătiți să furnizăm servicii la cele mai înalte standarde de excelență. Oferim consiliere atât angajatorilor, în ceea ce privește politicile de sănătate la locul de muncă, cât și angajaților, oferindu-le sprijin profilactic și medical.

Serviciile noastre de medicina muncii sunt disponibile la sediul nostru, în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri. Alternativ, echipa de medicina muncii se poate deplasa la sediul firmei, în spații adecvate, pentru a oferi serviciile necesare.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader