fbpx

In cabinetul nostru de psihologie, un spațiu sigur și confidențial în care puteți explora, înțelege și depăși provocările emoționale și psihologice.

Avem o echipă de psihologi dedicați, specializați în furnizarea serviciilor de consiliere și terapie psihologică pentru a sprijini sănătatea mentală și bunăstarea dumneavoastră.

În cabinetul nostru, respectăm fiecare persoană și oferim o abordare individualizată pentru a vă ajuta să vă înțelegeți mai bine gândurile, emoțiile și comportamentele. Indiferent de provocările cu care vă confruntați, suntem aici pentru a vă asculta și sprijini într-un mod empatic și fără judecată.

Serviciile noastre includ:

  • Consiliere individuală pentru gestionarea stresului, anxietății, depresiei și altor probleme emoționale
  • Terapie de cuplu și familie pentru a îmbunătăți comunicarea și relația cu cei dragi
  • Consiliere în dezvoltarea personală și îmbunătățirea încrederii și stimei de sine
  • Terapie pentru depășirea traumelor și a problemelor legate de trecut
  • Evaluare psihologica pentru domeniul medicina muncii
  • Consultații de orientare școlară și profesională pentru a vă ghida în luarea deciziilor potrivite

Ca un echivalent al relației dintre kinetoterapie și ortopedie, psihologia aduce o dimensiune suplimentară în îngrijirea sănătății mentale a copiilor. Prin colaborarea strânsă între psihologi și psihiatri pediatri, ne asigurăm că fiecare tânăr pacient primește o îngrijire adaptată nevoilor sale emoționale și cognitive, pentru un progres holistic și durabil în sănătatea lor mentală.

În cabinetul nostru, prioritizăm confidențialitatea și oferim un mediu deschis și lipsit de prejudecăți pentru a vă exprima liber. Înțelegem că fiecare persoană are propriile sale experiențe și căile de vindecare, iar noi suntem aici să vă însoțim în acest proces.

Verificati corectitudinea numarului !