fbpx

Laborator Iași

Program

Luni-Vineri 07:00 – 15:30

ADRESA:

Str. Anastasie Panu nr.21 

 

TELEFON / FAX:

0330999

 

Medici:

Dr. Chelu Anca

Dr. Ristariu Elena

Primul laborator robotizat de analize medicale din nord-estul țării va fi inaugurat de Dorna Medical la Iași

Prin implementarea liniei robotizate de analize medicale de la Iași, Dorna Medical inaugurează cel mai modern laborator cel mai modern laborator clinic din nord-estul României, printr-o colaborare strânsă cu Laboratoarele Abbott, companie americană producătoare de dispozitive medicale, fondată în anul 1888 în Statele Unite ale Americii.

Prin acest parteneriat dintre celor două companii, Dorna Medical și Laboratoarele Abbott (Abbott Laboratories), în județul Iași vor fi impuse noi standarde de calitate în domeniul Medicinei de Laborator în special, și în cel al sănătății, în general.

Astfel, prin deschiderea primului laborator de analize medicale complet robotizat din nord-estul țării, Dorna Medical va reinventa automatizarea și va redefini flexibilitatea, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune servicii medicale.

Excelența operațională va fi garantată prin implementarea sistemului robotizat,  o soluție completă și inovatoare de automatizare pentru laborator, care oferă tehnologie dovedită cu flexibilitate superioară și opțiuni care să permită procesarea unui volum foarte mare de analize medicale într-un timp foarte scurt.

Totodată, alte avantaje vor fi eliminarea erorilor în identificarea și procesarea probelor, evitarea contaminării (contact redus cu datele și probele) si furnizarea cât mai rapidă a rezultatelor analizelor. Eficiența operațională este garantată de folosirea și valorificarea la maximum ale sistemelor de automatizare totală a laboratorului.

De asemenea, datorită conceptului modular și a interconectării componentelor sistemului de automatizare, procesarea probelor va fi efectuată rapid, iar precizia rezultatelor va fi asigurată.

În concluzie, pacienții pot apela cu cea mai mare încredere la serviciile Dorna Medical, având convingerea că au făcut cea mai bună alegere.

Analize medicale

Rezultate analize

Decontare
C.A.S.

Dorna Medical detine contract cu CNAS Iasi. Pacientii pot beneficia de consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere emis de medicul aflat in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate judeteana.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader