fbpx
diagnosticare-oncologie-cancer-san

Oncologia are ca scop principal studiul, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor oncologice. În cadrul Dorna Medical, medicina oncologică este nu doar un domeniu de expertiză, ci și un angajament asumat față de pacienți pentru a le oferi cea mai eficientă îngrijire medicală. Medicii noștri oncologi sunt dedicați înțelegerii complexității cancerului, un termen care cuprinde o varietate largă de afecțiuni ce se manifestă prin creșterea anormală și necontrolată a celulelor într-un anumit organ sau țesut. Acestea pot progresa și se pot răspândi în întreg organismul.

Într-o lume în care, conform Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 1 din 6 decese la nivel global este cauzat de cancer, este esențial să avem medici specializați care să poată recunoaște, diagnostica și trata aceste afecțiuni. Medicii oncologi din cadrul Dorna Medical sunt pregătiți să detecteze semnele precoce ale cancerului și să stabilească strategiile terapeutice adecvate, care pot include chimioterapie, radioterapie, chirurgie, laparoscopie sau o combinație a acestora, în funcție de specificul fiecărui caz.

Cauzele cancerului sunt multiple și diverse, și nu pot fi atribuite unui singur factor de risc. Din acest motiv, abordarea noastră în cadrul Dorna Medical este una complexă. Consultul oncologic include examinarea fizică a pacientului, interpretarea rezultatelor analizelor de laborator și a investigațiilor imagistice, precum și analiza detaliată a rezultatelor analizelor.

Ne angajăm într-un proces continuu de informare medicală pentru pacienți, accentuând importanța prevenției și a detectării precoce a cancerului. Încurajăm cu convingere vizitele regulate la medic și efectuarea investigațiilor necesare pentru a menține sănătatea pacienților noștri.

Se estimează că 40% dintre cancere pot fi prevenite prin eliminarea anumitor factori de risc, precum radiațiile ultraviolete, fumatul, alimentația nesănătoasă și infecțiile si screeningul constant. Dorna Medical și-a asumat misiunea de a educa pacienții despre aceste riscuri și a informa despre importanța prevenției.

Prin abordarea sa multidisciplinară și integrată, Dorna Medical pune accentul pe prevenție, asigurând diagnosticarea precoce, tratamentul optim și recuperarea pacienților cu afecțiuni oncologice. Oferim îngrijire de calitate superioară, bazată pe cele mai recente descoperiri în domeniul oncologic, susținută de o echipă de specialiști dedicați sănătății pacienților.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader