Pachet preventie copii (1 -17)

Preț: 190 lei

Descriere Pachet Standard

* Hemoleucograma

Hemoleucograma este un test de laborator care evaluează componentele celulare ale sângelui, oferind informații despre numărul și starea globulelor roșii, albe și a trombocitelor.

* Glicemie

Testul de glicemie măsoară nivelul zahărului din sânge pentru evaluarea controlului glucozei și monitorizarea diabetului.

* TGO

Testul de TGO (aspartat aminotransferază) este o analiză de laborator utilizată pentru evaluarea funcției hepatice, măsurând nivelul enzimei TGO în sânge, oferind informații importante despre sănătatea ficatului.

* TGP

Testul TGP măsoară concentrația de alaninaminotransferază din sânge și este foarte util în detectarea bolilor hepatice. Este cunoscut și sub numele de testarea transaminazei TGP (transaminaza glutampiruvica).

* Creatinina serică

Testul de creatinină serică este utilizat pentru evaluarea funcției renale, măsurând nivelul de creatinină în sânge pentru a detecta eventualele probleme ale rinichilor.

* Rata filtrării glomerulare

Testul de Rata Filtrării Glomerulare este o metodă utilizată pentru evaluarea funcției rinichilor prin măsurarea vitezei de filtrare a sângeului prin glomeruli.

* Uree serică

Testul de uree serică evaluează nivelul ureei din sânge, oferind informații despre funcția renală.

* Calciu ionic

Testul de calciu ionic măsoară concentrația de ioni de calciu într-o soluție, oferind informații importante despre nivelul acestui element în organism.

* Calciu seric

Testul de calciu seric măsoară nivelul de calciu din sânge, oferind informații importante despre sănătatea oaselor, funcționarea musculară și coagularea sângelui.

* Proteine totale

Testul de proteine totale măsoară concentrația totală a proteinelor, oferind informații esențiale despre starea generală a sănătății și funcționarea organismului.

* Magneziu

Testul medical de magneziu măsoară nivelul acestui mineral esențial în organism, oferind informații importante despre sănătatea sistemului cardiovascular și a funcțiilor musculare.

* Sideremie

Testul de sideremie măsoară nivelul de fier din sânge pentru evaluarea stării nutriționale și diagnosticarea tulburărilor legate de metabolismul fierului.

* ASLO

Testul medical de ASLO măsoară nivelul anticorpilor streptococici în sânge, oferind informații importante pentru diagnosticarea infecțiilor streptococice.

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999