Profil EVALUAREA IMUNITĂȚII

Preț: 190 Ron

Acest set de analize poate ajuta la evaluarea capacității sistemului imunitar de a răspunde la infecții și alte provocări externe, precum și la identificarea potențialelor deficiențe sau dezechilibre care ar putea afecta sănătatea imunologică a unei persoane.

Aceste informații sunt utile pentru diagnosticarea afecțiunilor imunitare, pentru monitorizarea stării de sănătate generală și pentru ghidarea intervențiilor terapeutice, inclusiv ajustarea suplimentelor nutritive sau a tratamentelor medicale.

Descriere Pachet Analize

IgA

IgA (Imunoglobulina A): Este principalul tip de anticorp găsit în mucoasele respiratorii și digestive. Nivelurile scăzute de IgA pot indica o deficiență imunitară selectivă, care poate crește susceptibilitatea la infecții, în special la nivelul mucoaselor.

IgG

IgG (Imunoglobulina G): Este cel mai abundent tip de anticorp din sânge și este crucial pentru identificarea și neutralizarea patogenilor. Nivelurile scăzute de IgG pot indica o imunodeficiență, în timp ce nivelurile crescute pot fi asociate cu anumite boli autoimune sau infecții cronice.

IgM

IgM (Imunoglobulina M): Este primul tip de anticorp produs în răspunsul imun primar la o infecție. Niveluri crescute de IgM pot indica o infecție recentă sau o reacție autoimună. Niveluri scăzute pot sugera o deficiență în producția inițială de anticorpi în răspuns la infecții.

Vitamina D

Deși este cunoscută pentru rolul său în sănătatea oaselor, vitamina D este, de asemenea, esențială pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar. Niveluri insuficiente de vitamina D pot fi asociate cu o susceptibilitate crescută la infecții și posibil la anumite boli autoimune.

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999