Pachet NUTRIȚIE

Preț: 80 Ron

Evaluarea nutriției prin intermediul unui set de analize, inclusiv glicemie, colesterol total, HDL (High-Density Lipoprotein) colesterol, LDL (Low-Density Lipoprotein) colesterol și trigliceride, este importantă pentru a înțelege starea generală de sănătate și pentru a identifica posibilele dezechilibre sau riscuri asociate cu dieta și stilul de viață.

Descriere Pachet Analize

Glicemie

Măsoară nivelul zahărului (glucoza) din sânge. Nivelurile normale indică o bună reglare a zahărului în sânge, în timp ce niveluri crescute pot sugera o rezistență la insulină, prediabet sau diabet zaharat. Controlul glicemiei este esențial pentru prevenirea complicațiilor pe termen lung ale diabetului, inclusiv boli de inimă, insuficiență renală și deteriorarea nervilor.

Colesterol total

Reprezintă suma tuturor tipurilor de colesterol din sânge, incluzând LDL, HDL și VLDL (Very Low-Density Lipoprotein) colesterol. Niveluri crescute de colesterol total pot indica un risc mai mare pentru boli cardiovasculare, în timp ce niveluri în limite normale sunt asociate cu un risc mai scăzut.

Trigliceride

Sunt un tip de grăsime găsită în sânge, provenită din alimente și din producția organismului. Niveluri crescute de trigliceride, alături de niveluri scăzute de HDL sau niveluri crescute de LDL, pot crește riscul de boli cardiovasculare. Trigliceridele mari pot indica, de asemenea, alte afecțiuni, cum ar fi sindromul metabolic, rezistența la insulină și diabetul zaharat de tip 2.

HDL colesterol

HDL Colesterol (High-Density Lipoprotein Colesterol sau „colesterolul bun”): HDL ajută la eliminarea colesterolului din artere, transportându-l înapoi la ficat pentru a fi eliminat din organism. Niveluri mai înalte de HDL sunt asociate cu un risc mai scăzut de boli de inimă, în timp ce niveluri scăzute pot crește riscul.

LDL colesterol

LDL Colesterol (Low-Density Lipoprotein Colesterol sau „colesterolul rău”): LDL este principalul transportator de colesterol în organism, care poate depune colesterol pe pereții arterelor, formând plăci care îngustează și pot bloca aceste vase de sânge. Niveluri crescute de LDL sunt un factor de risc major pentru boli cardiovasculare, inclusiv atac de cord și accident vascular cerebral.

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999