Pachet DIABET

Preț: 180 Ron

Un set complet de analize pentru diabet, care include uree serică, creatinină serică, rata filtrării glomerulare, profilul lipidic (colesterol total, HDL colesterol, LDL colesterol, trigliceride), transaminazele (TGO, TGP), acid uric, glicemie și hemoglobină glicozilată (HbA1c), este esențial pentru evaluarea stării de sănătate a unei persoane cu diabet sau a riscului de a dezvolta diabet.

Descriere Pachet Analize

Glicemie

Glicemia oferă o măsură instantanee a nivelului de zahăr din sânge la un moment dat.

Hemoglobină glicozilată (HbA1c)

Hemoglobina Glicozilată (HbA1c): Acest test oferă o imagine de ansamblu a nivelului mediu al glicemiei din ultimele 2-3 luni. Este un indicator esențial pentru gestionarea diabetului, deoarece nu necesită post și poate reflecta controlul glicemic pe termen lung, fiind mai puțin influențat de fluctuațiile zilnice ale glicemiei comparativ cu alte teste.

Uree serică

Verifică funcționalitatea rinichilor și detoxificarea corectă a organismului.

Creatinină serică

Măsoară nivelul de creatinină din sânge, care este un produs rezidual generat de uzura normală a mușchilor. Creatinina este eliminată din sânge prin rinichi, ceea ce face ca nivelul său seric să fie un indicator important al funcției renale.

Rata filtrării glomerulare

Analiza la sânge a ratei filtrării glomerulare (RFG) este un test cheie pentru evaluarea funcției renale. RFG măsoară eficiența cu care rinichii filtrează deșeurile și excesul de fluide din sânge, permițându-le să fie excretate în urină. Este un indicator crucial pentru detectarea bolii renale în stadii incipiente și pentru monitorizarea progresiei bolii renale cronice.

TGO

Enzime hepatice care, atunci când sunt crescute, pot indica leziuni sau boli hepatice. Diabetul poate crește riscul de boală hepatică grasă non-alcoolică.

TGP

Enzime hepatice care, atunci când sunt crescute, pot indica leziuni sau boli hepatice.

Colesterol total

Verifică nivelul grăsimilor din sânge, adesea crescut în diabet. Diabetul este adesea asociat cu dislipidemie, care poate crește riscul de boli cardiovasculare.

Trigliceride

Măsoară un alt tip de grăsime din sânge, cu relevanță pentru riscul cardiovascular.

HDL colesterol

Necesar pentru evaluarea echilibrului lipidic și stabilirea riscului cardiovascular global al unei persoane.
HDL este cunoscut drept „colesterolul bun”, având rolul de a ajuta la eliminarea colesterolului rău (LDL) din sânge. Un nivel crescut de HDL este asociat cu un risc redus de boli cardiovasculare, deoarece ajută la prevenirea formării plăcilor de aterom pe pereții arterelor.

LDL colesterol

Analiza colesterolului LDL (lipoproteine cu densitate joasă) este necesară deoarece acesta este considerat „colesterolul rău”, care, atunci când se acumulează în exces, poate duce la formarea plăcilor de aterom pe pereții arterelor. Acest proces, cunoscut sub numele de ateroscleroză, crește riscul de boli cardiovasculare, inclusiv infarct miocardic și accident vascular cerebral.

Acid uric

Măsoară cantitatea de acid uric prezentă în sânge. Niveluri anormal de ridicate sau scăzute de acid uric pot indica probleme cu funcția renală, deoarece rinichii sunt responsabili pentru filtrarea și eliminarea acestui metabolit.

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999