Pachet DEPISTARE HELICOBACTER PYLORI

Preț: 100 Ron

Helicobacter pylori (H. pylori) este o bacterie care infectează mucoasa stomacului sau a primului segment al intestinului subțire (duoden), putând cauza diverse afecțiuni gastrointestinale, printre care gastrita, ulcerul gastric sau duodenal și, în unele cazuri, poate crește riscul de a dezvolta cancer gastric. Depistarea infecției cu H. pylori este importantă pentru diagnosticarea corectă și tratamentul adecvat al acestor afecțiuni.

Descriere Pachet Analize

Antigen Helicobacter pylori

Helicobacter pylori este o bacterie care poate infecta mucoasa stomacului și este un factor de risc major pentru dezvoltarea ulcerelor gastrice și duodenale, precum și pentru anumite tipuri de cancer gastric. Detectarea antigenului H. pylori în scaun sau prezența anticorpilor în sânge sugerează infecția cu această bacterie și necesită tratament specific.

Anticorpi anti H. pylori

Când o persoană este infectată cu H. pylori, sistemul imunitar recunoaște bacteriile ca fiind străine și răspunde prin producerea de anticorpi specifici pentru a lupta împotriva infecției. Testul pentru anticorpi anti-H. pylori detectează acești anticorpi în sânge, sugerând astfel că persoana a fost expusă la bacterie la un moment dat.

Solicitare pachet

Un reprezentant Dorna Medical te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre pachetul selectat.
Call center: 0330999