fbpx

Dr. Cocea Cristina – Medic Specialist Cardiolog

Competențe:

Oferă consultatii in:

Reviews

Medic Specialist Cardiologie, Cocea Cristina, Dorna MedicalExcelentMedic Specialist Cardiologie, Cocea Cristina, Dorna Medical5.0 Bazat pe 4 recenzii dinVezi Toate Recenziile evaluați-ne pePavel PavelPavel Pavel ★★★★★ Totul este la superlativ!Am rămas impresionat de serviciul primit,recomand cu căldură tuturor celor care au servicii medicale!Este un altfel de serviciu medical în care omul(bolnavul)este tratat ca atare,empatie și interes total pentru pacient!Un sincer mulțumesc!Mirela MocanuMirela Mocanu ★★★★★ -doamne asistente drăguțe,amabile-medici implicatiAdrian ZahariaAdrian Zaharia ★★★★★ Foarte bine tratat este o policlinica bună. Fericit tot personalulMacovei Gabriel MadalinMacovei Gabriel Madalin ★★★★★ js_loader

Preventia bolilor cardiovasculare reprezinta o masura primordiala in scaderea ratei de incidenta si mortalitate prin bolile  cardiovasculare aterosclerotice. Principala metoda este de a promova un stil de viata sanatos, in principal in absenta fumatului. Tratamente eficiente si sigure s-au dezvoltat, insa, cu toate acestea factorii de risc sunt foarte frecvent slab controlati, chiar si la pacienti cu risc inalt rezidual de boala cardiovasculara.

Cunoastem ca unul dintre factorii majori de risc cardiovascular este hipertensiunea arteriala, fiind o cauza majora atat pentru BCV ayerosclerotica, cat si neaterosclerotica, cum ar fi insuficienta cardiaca fiind responsabila pentru 9.4 milioane de decese si 7% din dizabilitatea la nivel global.

Dr. CRISTINA COCEA, medic specialist cardiolog ofera consultatii in cadrul Dorna Medical Iasi. Si-a efectuat pregatirea prin rezidentiat in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Iasi,

avand ca domenii de interes hipetensiunea arteriala  atat esentiala cat si formele secundare (precum bolile reno-vasculare feocromocitomul, hiperaldosteronismul primar) si insuficienta. iIndiferent de varsta sunteti asteptati  sa efectuati un bilant cardiovascular pentru identificarea factorilor de risc, stabilirea riscului la 10 ani, conform recomandarilor ghidurilor europene, masuri esentiale in  mentinerea bunastarii si a calitatii vietii fiecarui pacient.

Programare