fbpx

Asistent Medical Generalist- Suceava

Recrutăm noi colege sau colegi pentru postul de Asistent Medical Generalist, care să-și desfășoare activitatea full-time, în cadrul cabinetelor medicale din Iasi. Dacă vrei să îți dezvolți în continuare abilitățile cu obiectivul de a deveni un profesionist de top, atunci vrem să te cunoaștem!

Cerințe:

✅Dacă ești pasionat de ceea ce faci, te așteptăm în cadrul unui colectiv unit, profesionist, în care vei învăța zi de zi și te vei dezvolta. În cazul în care deja ai experiență în domeniul medical și ai absolvit o școală postliceală/ facultate #AMG, cu atât mai bine;
Atenția la detalii, atitudinea proactivă, implicarea, comunicarea deschisă cu pacienții și colegii reprezintă abilități pe care ni le dorim de la candidați și care te vor diferenția de concurență.
Te ghidezi în activitatea ta după valorile DORNA MEDICAL: calitate, seriozitate, promptitudine, profesionalism și inovație.

 Pentru toate acestea, iti oferim:

✅ Pachet salarial atractiv;
 Tichete de masă;
Posibilitatea de a evolua și de a învăța, alături de o echipă de specialiști, care îți oferă sprijin în orientarea ta profesională.

?  CV-urile pentru postul de asistent se pot trimite la adresa de e-mail: cariere@dornamedical.ro

Click or drag a file to this area to upload.

Google Rating
4.9
Based on 364 reviews
×
js_loader