GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Articole mass-media

DORNA MEDICAL ARTICOLE MASS-MEDIA

 

 

Cupa Dorna Medical la Schi Alpin, editia a 3 a - februarie 2018

cupa DMD 2018

 

Bilanțul anului 2017 pentru Policlinica Dorna Medical din Vatra Dornei (ianuarie 2018)

Un material video realizat de postul local de televiziune la sediul Policlinicii Dorna Medical din municipiul Vatra Dornei, acolo unde managerul policlinicii a acordat un interviu jurnalistului Doru Bighiu cu ocazia bilanțului pentru anul 2017.

28 Octombrie 2017 - O noua campanie de donare de sange

 

15 - 16 septembrie 2017 - Ziua Europeana a Prostatei

Campanie si Simpozion cu ocazia Zilei Europeane a Prostatei

afis ziua europeana prostata2

 

25 iulie 2017 - Rezonanta Magnetica la Falticeni

Dorna Medical a achizitionat un aparat de Rezonanta Magnetica pentru noua locatie din Falticeni, strada Mihai Eminescu, lângă Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, 

Sectorul medical privat atrage noi investiții importante în orașul de pe Șomuz. După ce în urmă cu 10 ani și-a lansat cel mai modern laborator de analize din municipiu, Dorna Medical se pregătește să deschidă la Fălticeni al doilea și cel mai modern Centru de Imagistică (RMN) din județul Suceava... (citeste articolul)...

 

26 iunie 2017 - Campanie testare urologica si ecografica gratuita la copii

La Policlinica Dorna Medical din Vatra Dornei peste 40 de copii au beneficiat GRATUIT de o consultatie la urologie si o ecografie a aparatului uro-genital.
Scopul acestei Campanii a fost depistarea precoce a unor eventuale afectiuni uro-genitale.
Multumim pentru initiativa si implicare Dr. Florentin Dobrota si Dr. Mihai Motrescu.

Simpozionul SonoEndoMed “Actualitati Clinico-Imagistice in Patologia Abdominala” - 22 aprilie 2017

Sambata, 22.04.2017, in cadrul Policlinicii Dorna Medical s-a desfasurat simpozionul SonoEndoMed “Actualitati Clinico-Imagistice in Patologia Abdominala”, in parteneriat cu ARSUS. Directorul simpozionului a fost Prof. Dr. Radu Badea. Dorna Medical a avut invitati de seama la acest eveniment. Dintre lectori mentionam Prof. Dr. Radu Badea, Prof. Dr. Sorin Dudea, Dr. Olimpia Chira , Dr. Bogdan Furnea, Dr. Titus Suteu.  Cursul s-a bucurat de interesul deosebit al medicilor din judetul Suceava, care au avut ocazia de a invata de la somitati in domeniul imagisticii, noi tehnici de examinare ecografica, noi terapii in tratamentul hepatitelor virale si actualitati in endoscopia digestiva. Simpozionul s-a incheiat cu un atelier practic, demonstratii pe un echipamnet ecografic de ultima generatie  Siemens S2000, echipament ce va fi achizitionat de Dorna Medical, pentru ca pacientii nostri sa poata beneficia de un diagnostic cat mai precis.

Spot tv - Dorna Medical

Spot Policlinica Dorna Medical

Arhiva Articole Mass-media