Informatii

Laboratoarele DORNA MEDICAL sunt acreditate conform ISO 15189/2007 si lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatura de ultima generatie, cu sisteme informatice ultraperformante care pot asigura o extraordinara acuratete a rezultatelor.

Laboratoarele lucreaza cu reactivi si consumabile de cea mai buna calitate. Pentru toate analizele efectuate laboratoarele efectueaza controlul intern de calitate zilnic si control extern de calitate de cel putin patru ori pe an cu firme specializate in domeniu: ROEQALM, NOBIS, HEMATROM, TODY, BIO-GROUP MEDICAL SYSTEM.

Societatea mai detine cabinete medicale in localitatile Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc si Suceava: gastroenterologie, diabet, boli de nutritie si metabolism, endocrinologie, medicina muncii.

Laboratorul din Vatra Dornei este condus de DR. Rodica Boca, medic primar medicina de laborator.

Laboratorul din Bistrita este condus de DR. Postumia Muranyi si lucreaza dupa aceleasi standarde de calitate.

Laboratorul din Suceava are aceleasi compartimente, este acreditat RENAR conform ISO 15189:2007 si este condus de Dr. Valerica Raica.

 

dornamedical analize medicale vatra dornei
dornamedical analize medicale vatra dornei

 

Profesionalismul, tineretea colectivului si performantele aparatelor raspund in permanenta nevoilor si cerintelor dumneavoastra.
La noi puteti realiza pentru dumneavoastra:
-set complet de analize medicale
-controale de bilant pentru prevenirea oricarei inbolnaviri;
-monitorizarea afectiunilor cronice;
-analize medicale specifice expunerii la noxe diverse, periodic si la angajare;
-depistarea precoce a maladiilor incurabile;
-teste necesare pentru plecarea in strainatate, casatorie, adoptie, admitere la liceu, facultate, scoli de soferi, intrarea minorilor in colectivitate etc.

dornamedical analize medicale vatra dornei
Dr. Rodica Boca

In cadrul societatii SC DORNA MEDICAL SRL mai exista:

- Cabinet de endocrinologie Vatra Dornei, DR. MARIELA ADAM

- Cabinet de diabet ,metabolism si boli de nutritie, DR GALEANU ALEXANDRU LUCIAN (cabinet situat atat in cadrul laboratorului Dorna Medical din Vatra Dornei, cat si in cadrul Policlinicii din Campulung Moldovenesc)

- Cabinet de gastroenterologie, DR CRISTINA POJOGA si DR. CRISTINA NICULESCU (Consult gastroenterologie ,Control gastroenterologie, Ecografie abdomino-pelvina, Ecografie tiroidiana, Ecografie parti moi, Ecografie mamara (2 sani), Ecografie scrot, Ecografie musculo-scheletala, Ecografie Doppler vase cervicale, Ecografie Doppler vase membre superioare si inferioare - venoasa, Gastroscopie, Colonoscopie, Rectosigmoidoscopie, Recoltare biopsie, Ligaturare variceala)- cabinet situat in cadrul laboratorului Dorna Medical din Vatra Dornei

- Cabinet de reumatologie Vatra Dornei Dr. BOARU IULIA.

Dotari Laboratoare Dorna Medical