Slider

Au venit colindătorii la Dorna Medical. Un cor de copii și Corala ”Ecou Dornean” au impresionat echipa Dorna Medical

1

În prag de Crăciun și de concediu, Dorna Medical și-a deschis porțile nu pentru a primi pacienți, așa cum e obișnuită, ci colindători.  Dorna Medical a fost colindată de Corul de copii de la Parohia Bârnărel, de la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Petru”, coordonator preot - Virgil Rus și de Corala „Ecou Dornean”, coordonator și dirijor - preot Iulian Nicolae Borgovan.

Plini de emoție, primii care au încântat publicul adunat în Sala de Conferințe a Policlinicii Dorna Medical au fost „copiii părintelui Virgil Rus”, așa cum sunt cunoscuți în comunitatea dorneană, peste 20 de micuți care au repetat timp de mai multe luni pentru spectacolul de aseară. Moș Crăciun le-a oferit copiilor dulciuri, portocale și bănuți, dar răsplata cea mai mare a reprezentat-o aplauzele echipei Dorna Medical, alcătuită din medici, asistenți medicali, biochimiști, biologi, membri de-ai personalui administrativ etc. Dat fiind faptul că compania numără peste 300 de angajați, numai o parte a putut fi prezentă la spectacol.

2

După reprezentația copiilor, a fost rândul Coralei „Ecou Dornean”, aflată sub directiva preotului Iulian Nicolae Borgovan, să performeze pe scenă. Cu un repertoriu vast, de colinde tradiționale românești, dar și din repertoriu internațional, cei 15 coriști au impresionat publicul. Vă reamintim faptul că la jumătatea lunii decembrie, corul „Ecou Dornean” a obținut premiul al II-lea la concursul „O, ce veste minunată”, ediția a IX-a, Botoșani.

3

La final, dr. Rodica Boca și Roman Boca au felicitat colindătorii și i-a invitat și anul viitor „cu colinda”. Le mulțumim și noi pe această cale și îi mai așteptăm pe la noi.

{loadgallery}art_colinde_2018{/loadgallery}

 

 

 

 

 

 

 

Laboratoare Analize Medicale


Centre Imagistica Medicala


Certificari - Acreditari     

SR EN ISO 15189 acreditat de catre Asociatia de Acreditare din Romania RENAR cu certificatul nr. LM001.