Slider

Dorna Medical a obținut două distincții remarcabile la Gala Excelenței în Afaceri 2018

1

Atunci când excelența te definește, recunoașterea succesului vine ca o consecință firească. La Gala Excelenței în Afaceri 2018, Dorna Medical a obținut două distincții remarcabile.

La cea de-a 28-a ediție a evenimentului organizat de Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, societatea Dorna Medical a fost recompensată cu o diplomă de excelență pentru cei 20 de ani de activitate, o distincție care ne onorează și care ne diferențiază de concurență la nivel național. Trofeul onorific a fost așezat la loc de cinste în Policlinica Dorna Medical din Vatra Dornei, alături de alte zeci de premii obținute de-a lungul anilor de către companie.

În plus, Dorna Medical SRL a obținut și Locul I în Topul Firmelor din județul Suceava, un premiu devenit deja o tradiție pentru compania noastră.

Gala Excelenței în Afaceri 2018 a avut loc la data de 2 noiembrie 2018, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Hotel Mandachi – Magnificus Platza din Suceava, în prezența autorităților locale, județene, reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, și a antreprenorilor din județ.

Dorna Medical a fost reprezentată la eveniment de managerii dr. Rodica Boca și Roman Boca, iar premiile au fost acordate de Nicolae Troașe, președintele  Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

„Toate aceste reușite li se datorează colegilor din Dorna Medical care, împreună, au reușit să obțină această recunoaștere a succesului.  Le mulțumim și vă mulțumim tuturor!”, a fost mesajul transmis de Roman Boca, manager Dorna Medical.

Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina,  în special, și pentru cea din România, în general, acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri.

 Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor au fost: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare,  rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane și eficienţa utilizării capitalului angajat.

gala excelentei1

gala excelentei2

Articol: Aura Stan, PR Dorna Medical

 

 

 

 

 

 

Laboratoare Analize Medicale


Centre Imagistica Medicala


Certificari - Acreditari     

SR EN ISO 15189 acreditat de catre Asociatia de Acreditare din Romania RENAR cu certificatul nr. LM001.