Slider

Un nou simpozion pe teme medicale, la Bistrița, organizat de Dorna Medical

Dorna Medical organizează  miercuri, 10 octombrie, un simpozion pe teme medicale de actualitate, creditat de Colegiul Medicilor din România. Locul de desfășurare a manifestării științifice va fi Sala de Conferințe a  Hotelului Metropolis din Municipiul Bistrița.

Tema, „Investigaţiile paraclinice în ajutorul medicului de familie şi clinician”, este una de interes atât pentru medici, cât și pentru pacienți.  

Pe lângă amploarea științifică, manifestarea  constituie un prilej de întâlnire între medicii specialiști și colaboratori Dorna Medical și medicii de familie și specialiști din județul Bistrița-Năsăud.

Printre temele de laborator de interes științific se numără și  „Dermatofiții – un diagnostic complex”, „Evaluarea riscului cardiac la persoane apparent sănătoase”, precum și „Vitaminele B și D – importanța lor pentru organism și analizele relevante”. O altă prelegere se axează pe prevenție, tema fiind „Avantajele tratării genetice în oncologie”.

Medicii participanți la simpozion vor analiza și supune dezbaterii relevanța investigațiilor paraclinice în ajutorul medicului de familie și clinician.

Simpozionul de la Bistrița nu este unul singular. Nu o dată, Dorna Medical a organizat evenimente științifice, școli de primăvară de imagistică  și conferințe la care au luat parte somități din lumea academică a Medicinei Românești. În luna septembrie, medicii din Suceava s-au reunit la Vatra Dornei, la un simpozion organizat tot de Dorna Medical.

 

 

 

 

 

 

Laboratoare Analize Medicale


Centre Imagistica Medicala


Certificari - Acreditari     

SR EN ISO 15189 acreditat de catre Asociatia de Acreditare din Romania RENAR cu certificatul nr. LM001.