Slider

Un nou simpozion pe teme medicale, la Vatra Dornei, organizat de Dorna Medical

Dorna Medical organizează vineri, 21 septembrie, un simpozion pe teme medicale de actualitate, creditat de Colegiul Medicilor din România. Locul de desfășurare a manifestării științifice va fi Sala de Conferințe a Policlinicii Dorna Medical din Vatra Dornei.

Tema, „Investigațiile paraclinice și screening-ul pacientului cu afecțiuni gastroenterologice, urologice și ortopedice în ajutorul medicului de familie și clinician”,  este una de maximă stringență atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

Pe lângă amploarea științifică, manifestarea  constituie un prilej de întâlnire între medicii specialiști și colaboratori ai Policlinicii Dorna Medical din Vatra Dornei și medicii de familie din județul Suceava, în ideea de a evidenția faptul că pentru binele pacientului trebuie să existe o colaborare strânsă între toate aceste paliere ale sistemului de Sănătate.

Printre temele de laborator de interes științific se numără și  „Noi abordări pluridisciplinare în investigarea candidozelor superficial. Dermatofitii – un diagnostic complex” , precum și „Vitaminele B și D – importanța lor pentru organism și analizele relevante”. Medicii participanți la simpozion vor analiza și supune dezbaterii relevanța investigațiilor paraclinice și screening-ul pacientului cu afecțiuni gastroenterologice, urologice și ortopedice.

Nu o dată, sala de conferințe din cadrul Policlinicii din Vatra Dornei a găzduit simpozioane, școli de primăvară de imagistică,  și conferințe la care au luat parte somități din lumea academică a Medicinei Românești: prof. dr. Radu Badea, prof. dr. Ioan Coman, prof. dr. Sorin Dudea,  dr. Nicolae Crișan, șeful Secției de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca.

 

 

 

 

 

 

Laboratoare Analize Medicale


Centre Imagistica Medicala


Certificari - Acreditari     

SR EN ISO 15189 acreditat de catre Asociatia de Acreditare din Romania RENAR cu certificatul nr. LM001.